Over ons

MY Consultant

Als onafhankelijk makelaar zijn we bij MY Consultant gespecialiseerd in een brede waaier aan verzekeringsoplossingen. We begeleiden je, zowel particulier als zelfstandige, bij de selectie van het verzekeringsproduct dat perfect aansluit bij je behoeften. Uiteraard kan je daarbij ook rekenen op de nodige ondersteuning bij schaderegeling. We beheren je dossier en beantwoorden je vragen steeds op een vlotte en professionele manier. Maatwerk en persoonlijke service zijn bij ons de norm!

Missie

Het is onze missie klanten te voorzien van verzekeringsoplossingen met een geschikte prijs-kwaliteitsverhouding, voor zowel particulieren als zelfstandigen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, aangezien we op die manier uw noden en wensen optimaal in kaart kunnen brengen en daarmee aan de slag kunnen.

Visie

Bij MY Consultant streven wij ernaar om binnen 5 jaar nieuwe vestigingen op te richten in verschillende provincies en een nog betere service aan te kunnen bieden door multi-linguale personeel in elke vestiging ter beschikking te stellen. Omdat we ook geloven in een betere wereld werkt MY Consultant zoveel mogelijk paperless en dragen we zo ons steentje bij tot een duurzame maatschappij.

Onze troeven

Gratis bijstand bij ongevallen

Onze klanten kunnen ook rekenen op gratis bijstand bij ongevallen, zo verminderen we het ongemak en sta je er nooit alleen voor.

Ruime aanbod aan producten en opties

MY Consultant werkt samen met de meeste en grootste verzekeraars, het is door deze samenwerkingen dat we jou de beste voorwaarden kunnen aanbieden.

Flexibele openingsuren

Wij kunnen onze klanten zowel voor als na de gangbare kantooruren een persoonlijke service bieden. Contacteer ons om een flexi-afspraak in te plannen!

Meertalige klantendienst

Spreek je een vreemde taal? Geen probleem! We helpen je graag verder in een van de volgende talen: Nederlands, Engels, Frans, Turks, Arabisch en meer.

Wens je vrijblijvend een offerte of premieberekening?