Familiale verzekering

Je oogappel heeft per ongeluk de bal door het venster van de buren getrapt, wat nu?! Al een geluk heb je een familiale verzekering afgesloten bij MY Consultant! De verzekering zal alle kosten dekken van de schade die je buren hebben opgelopen. Het enige dat je hoeft te doen is je buren geruststellen met het feit dat je een familiale verzekering hebt en je verzekeraar op de hoogte brengen.

Een familiale verzekering komt tussen wanneer jij, een inwonend gezinslid of een huisdier schade berokkent aan een derde. Het is dus zeker aangeraden een familiale verzekering af te sluiten, ook wanneer je geen partner of kinderen hebt, een ongelukje schuilt nu eenmaal in een klein hoekje.

Wanneer helpt het?

De familiale verzekering helpt je uit de nood wanneer je bv:

Zo zie je maar dat je met de familiale verzekering ingedekt bent voor een breed gamma aan zowel lichamelijke als materiële schade aan derden.

Wanneer ben je niet verzekerd?

Aanvullende voordelen

Je kan je familiale verzekering verder uitbreiden met een reeks opties, enkele voorbeelden:

Rechtsbijstand privéleven

Indien je bij ons ook de verzekering rechtsbijstand in het privéleven neemt, helpen we je een vergoeden te krijgen van de persoon die verantwoordelijk is voor schade die je hebt opgelopen. Wanneer deze persoon de schade niet kan betalen vergoeden we zelf de schade tot een bedrag van 12.500 euro, indien het gaat om lichamelijk letsel kan dit bedrag oplopen tot 25.000 euro.

BA-rijpaarden: voor meer dan 2 paarden en/of hun zadeltuig

Onthaalouder met erkenning van Kind & Gezin

Wens je vrijblijvend een offerte of premieberekening?

Familiale verzekering: Diensten

1. Offerte aanvragen

Afspraak op kantoor na offerte.

2. Aangifte schadegeval

Geen afspraak noodzakelijk.

3. Gegevens wijzigen

Zonder afspraak te regelen.

4. Andere vragen

Zonder afspraak te regelen.

Toch liever een persoonlijk gesprek?

Maak een afspraak op ons kantoor