Brandverzekering

Met een brandverzekering kan je je woning en inboedel verzekeren tegen schade die ontstaat door brand, maar ook tal van andere oorzaken. Een brandverzekering is immers ook verplicht. Bovendien sta je zonder een degelijke brandverzekering volledig zelf in voor de geleden schade. 

Hoe wordt de premie bepaald?

De premie van je brandverzekering wordt berekend aan de hand van volgende criteria: 

Brandverzekering
Familiale verzekering

Aanvullende voordelen

Aan de brandverzekering kan je nog verschillende dekkingen en aanvullende verzekeringen toevoegen om jouw woning extra te beschermen.

Diefstalverzekering

Met een diefstalverzekering ben je gedekt voor gestolen voorwerpen alsook voor inbraakschade. Ook diefstal van je goederen op een ander adres dan je woonadres is gedekt, net als diefstal in een studentenverblijf (van jezelf of inwonend kind), garage of op straat.

Voor dure voorwerpen

Een aanvullende verzekering voor dure voorwerpen dekt de (poging tot) diefstal van je kunst- en juwelenverzameling, alsook andere voorwerpen die een hoge waarde hebben. Laat je dure voorwerpen niet onverzekerd en geniet van hogere vergoedingslimieten.

Tip: maak zeker een inventaris met foto’s, aankoopfacturen en echtheidscertificaten. Hierdoor kunnen onduidelijkheden vermeden worden en kan de verwerking veel sneller gebeuren.

Rechtsbijstandsverzekering

Met de rechtsbijstandsverzekering staan we je bij met juridische hulp, zelfs wanneer er zich geen risico heeft voorgedaan kan je bij ons terecht met je juridische vragen. Je bent ook zeker van een schadevergoeding, zelfs als je schade opliep door een insolvente derde.

Wens je vrijblijvend een offerte of premieberekening?

Brandverzekering: Diensten

1. Offerte aanvragen

Afspraak op kantoor na offerte.

2. Aangifte schadegeval

Geen afspraak noodzakelijk.

3. Gegevens wijzigen

Zonder afspraak te regelen.

4. Andere vragen

Zonder afspraak te regelen.

Toch liever een persoonlijk gesprek?

Maak een afspraak op ons kantoor